Ден 1: Skapto +специален код за отстъпка

skapto

Започваме седмицата 5 дни | 5 ресторанта с бургери! Всички ги обичаме, нали?

Skapto е емблематично място за ценителите на бургера. За класиците, които си знаят двоен чийз с картофки и не изневеряват, но и за експерименталните души, които знаят, че в Skapto винаги могат да опитат нещо ново. Мен лично много ме кефи, че избухват с нестандартни вкусови комбинации и не се страхуват да предложат бургер с щурци (как ме е яд, че не го опитах!) или пък с банани (каквото беше априлското им предложение).

А майският им специалитет излиза точно днес топъл, топъл и е истинско лято в бургер! Казва се “Йам, йам” и съдържа телешко, бекон, гриловано халуми, пържени тиквички и ранч. Замириса ли ви на море?

Сега да ви разкажа за последната ни поръчка от там. 😊 От началото на извънредното положение Skapto направиха доставката си напълно безплатна. Добавям, че дойдоха изключително бързо и бяха топли!

Трябва да ви призная нещо – аз съм от онзи типаж странни хора, които предпочитат вегетариански бургер (не съм вегетарианец!) Просто, ако е направен добре, е наистина нещо много вкусно. Но си има майсторлък, подправки и разни други тайни, които в  Skapto ги умеят. Веджи бургерът им с киноа, халуми, дзадзики, червено зеле и таханов сос беше идеално балансиран (too much MasterChef :D) и добре погали вкусовите ми рецептори.

Мъжката половина избра бургер с ракия (разбира се) и си го изяде доволно! По-подробно инфо не можах да изкопча, мъже и бургери 😀 Но съдържа следното – телешко, бекон, чедър, домашен сос с ракия касаба, маринован червен лук, кисели краставички и айсберг.

Теа ни гледаше жално как преглъщаме, докато се мъчи с някоя от моите безвкусни манджи. Но все пак намаза от хлебчето, май й беше първият бургер. 😊 Та, @Skapto, кога ще пуснете бебешки бургер?

Skapto определено е любимо място в София (и Пловдив, предполагам) и за да направим живота им по-лек в този предизвикателен период, ви призовавам да си поръчате нещо тези дни от там. А и как няма, лигите ми потекоха на мен сега докато пиша в 0:00 ч., за вас не знам.

И понеже Skapto са супер пичове, ви дават -10% отстъпка с код #sofiacloser, валиден до 11.05 (включително), на www.skapto.bg. Кодът се въвежда при чекаут в лилавото поле при поръчка от сайта.

Да ви е сладко и не забравяйте да споделите какво сте похапнали!