Ден 4: Simple Food Punkt +намаление на кг храна

simple food punkt

Simple Food Punkt е мястото, от което поръчах веднъж за дегустация. После повторих, потретих и нататък спрях да броя. 😀 Храната им е винаги свежа, отлично приготвена и питателна!

Запознанството ми със Simple Food Punkt е интересно. Следях бременността си в 20 ДКЦ в Борово и радарът ми за интересни местенца светна при вида на малко симпатично и доста скрито местенце на ул. Дойран. Беше следобеден час и явно по-голямата част от храната беше свършила, влязохме, огледахме се и излязохме. Така и не разбрах тогава как се казва местенцето, но ми беше станало вече интересно. След година и повече позната ми препоръча Simple Food Punkt, реших да разгледам менюто, погледнах адреса и разбрах, че е онова същото симпатично местенце в Борово. Вярвам, че в живота няма случайни неща и че ако изпуснеш нещо, което е предназначено за теб, то отново ще се върне при теб.

Та, така и със Simple Food Punkt, което последно време ми стана любимо местенце и „спасява“ обяда вкъщи. Менюто всеки ден е различно и много разнообразно – супи, няколко вида основни, салати и healthy десерти. Доколкото знам, главният готвач преди е хранил служителите на Roobar, а съпругата му е дула, която пък знае от какво имат нужда гладните майки (като мен :D) и се получава една отлична симбиоза, която си личи в чинията. Ястията са супер оригинални (не си представяйте Тропс къща) и винаги много добре овкусени.

simple food punkt

Досега сме опитвали доста различни неща – рибена супа, заешка супа (всъщност нея Теа я изяде, супер много й хареса!), бургери с домашни хлебчета и различни миксове основни и салати. На мен винаги ми харесва абсолютно всичко в менюто и опцията за микс от всичко на грамаж е най-доброто, за да опитам от всичко! Това например беше къри леща, миш маш с тофу и едно уникално карфиолено ризото с аспержи, сладък картоф и печени орехи:

simple food punkt

Изключително щастлива съм да ви споделя, че специално за вас, Simple Food Punkt намалят цената на килограм и може да поръчате на цена 20 лв./кг. вместо обичайните 22 лв./кг. Поръчките стават по телефон, а вие ще кажете кодовата думичка #sofiacloser, за да се възползвате от намалението. Промоцията ще е валидна 10 дни (до 16 май). Работят всеки ден без неделя и понеделник. Bon appétit!

Ще се радвам да споделите после дали ви е харесало!

Още от седмицата топ 5 места с доставка и отстъпки за вас

Ден 1: Skapto +специален код за отстъпка

Ден 2: Bistrello +бутилка вино за първите

Ден 3: La Terra с Chef Радостин Кирязов