Как да разнообразите празниците у дома

събития великден

За да не потънете в социална изолация баш по празниците, съм ви подготвила разнообразно културно великденско меню. Както обикновено включва кино, много музика, танци и дори хапване! Наследете се в компанията на най-близките!

Направете си кино прожекция у дома

Онлайн български късометражки
17.04, петък

Устройте си прожекция на късометражни филми вкъщи! Филмите са изцяло български, много различни едни от други, много смислени и интересни. Включете се тук, за да гледате. Ето ги и тях:

1. Срам – Петър Крумов
2. Auf Wiedersehen – Еди Шварц / Йордан Петков
3. Това лято през зимата – Димитрис Георгиев
4. Сенки – Виктория Караколева
5. Soledad – Стилян Стоянов
6. Сладки – Деян Цвятков


Слушайте бг рап

So Called Crew Live Stream Concert from Club Terminal 1
17.04, петък

Послушайте малко истини за живота без цензура, искрено и лично от Жлъч, Григовор и Гена. Гледайте лайв-стрийма директно от канала на групата в YouTube.

Видео-стриймът е безплатен. Ако желаете все пак да ПОДКРЕПИТЕ АРТИСТИТЕ И КЛУБА, можете да го направите чрез закупуването на виртуален/символичен билет на цена от 5/ 10/ 20 или 30 лв. от сайта на Urbo.


Разкършете на хаус парти

Mascota Live #InTheHouse vol.3
18.04, събота

DJ MASCOTA ви кани на хаус парти от неговото студио в Youtube канала на #InMotionTV. Разкършете добре, защото най-танцувалните могат да си спечелят 3 шапки “Mascota” от играта му в Instagram.


Поглезете сетивата

Великденски обяд 2020: Together we stand
19.04, неделя

Sofia Restaurant Week ще адаптират към нашия дом безценните гурме преживявания, които споделяме заедно от години, в подкрепа на шеф-готвачите за Великден! Трима от най-талантливите майстор-готвачи в България ще ви приготвят по едно изкусително тристепенно празнично меню, което ще бъде доставено до вашата врата преди празника. Може да избирате от гурме менютата на шеф Антоан Верест и екипа на L’Instant, шеф Георги Янев и екипа на КОТО и шеф Владислав Пенов и екипа на Космос.

 
„Идете“ на бг парти

Великденски БГ Специалитет на живо от ПЕТЪК
19.04, неделя

Бар Петък са подготвили навръх Великия момент, за няколко часа лайв стрийминг маратон от само българска музика с любимото парти на всички поколения петъчни приятели… БГ СПЕЦИАЛИТЕТ! Макар и от дистанция, барът отново прави всичко възможно да сгрее душичките ни в тези особени за всички времена с любимите ни стари, нови и бъдещи любими български песни за любими хора, които ще звучат от 21:00 вечерта до след полунощ, специално подбрани от ветерана в тази игра – ДЖИПСY JOKER! Ще изпълнява и желания. 😉 Купонът ще се случи в YouTube канала на бара.


Подкрепете новата българска музика

Trombobby x C-Mo представят „Всичко е Наред“
19.04, неделя

Соул, фънк и хип-хоп музиката ще залее домовете и съзнанията ви с вълнуващо изкуство. Едни от най-ярките представители на съвременната независима българска музика – Trombobby x C-Mo, ще представят втория си албум – „Всичко е Наред“. Заедно с тях ще се появят още Desy, ЖЛЪЧ, Григовор, Rado Kazasov, Петър Йотов и Evden Dimitrov. Достъпът е абсолютно БЕЗПЛАТЕН, но всеки може да подкрепи Trombobby x C-Mo  като закупи виртуален билет на платформата URBO.