Коя е кралицата на танца за 2019-а

Dancehall Queen Bulgaria

Автор: #Агент Никул Георгиев

Събитието Dancehall Queen Bulgaria 2019 започна със закъснение от около 1 час, но за сметка на това пък продължи до около 4 часа сутринта, защото помня, че като се прибрах вкъщи май минаваше 4:30 am.

За полуфинал се класираха Деби, Преслава и Анита, но голямата битка беше между Преслава и Анита.

Журито първо обяви и двете за Dancehall кралици, но после се сети, че все пак кралицата трябва да е една и след дълго журиране и с помощта на публиката, определи Анита за Dancehall Queen Bulgaria 2019.  

Преслава носи зверски заряд и експлозивност, както и слънчеви очила и много силен темперамент, а Анита, се потопи в настроението на абсолютно всяко от парчетата, изкара много силни движения и обра точките. Гледам на повторение записите и наистина са много близо, но все пак Анита разцепва и мен лично повече ме изкефи стила ѝ. 

Вече си имам и фаворитка за DQC 2020. На който му е интересно, да гледа след 2:57 як флоу. В публиката всички бяха готови и те да опитат…  дори момчетата, но явно бяха пропуснали срока да се запишат в надпреварата. Миналогодишната кралица също показа движения.  

Жури, селектор и водещ.. всеки може да си ги провери. Във FB събитието ги пише, но само който е бил в Mixtape 5, знае точно как изнесоха тоя целия спектакъл зрелищен.

След близо 4-5 часа лунатичен танц всички бяха супер доволни. Аз също. 🙂