Най-яките женски събития около 8 март

1 ден, в който да се поглезим, никога не е излишен! Тази година 8 март се пада в неделя и защо не започнем с празнуването още в петък? Събрах най-примамливите предложения, но каквото и да решите да правите, направете го за Вас! <3

6-8 март

Fete Femme 01 @Галерия за национални богатства

Истински тридневен празник на жената! Под красивия покрив на Галерията за Национални богатства ще се съберат избрана селекция от мода, разкрасителни процедури, козметични марки, декорация за дома, изкуство, цветарски кът. Разбира се, шампанско и коктейли ще се леят, а насладата за женската душа е гарантирана!

7 март

ONE NIGHT STAND 2020 @зала 1, НДК

За поредна година забавното трио „Три жени на микрофон“ ще случи най-голямото стенд-ъп шоу в България. Общо 7 от най-смешните дами ще се качат на сцената на зала 1 на 7-ми март и ще забавляват с много истини, които не са казвани на глас досега. Билетите са свършили, но винаги може да изпадне нещо!

7-8 март

Mish Mash Fest – Spring Edition @Ларгото на София

Пролетта бавно се задава и докато чакаме все по-топлите слънчеви лъчи Mish Mash Fest се завръща за своето ново издание. За него най-добрите български автори, дизайнери и марки са подготвили свежа красота в цветовете на най-нежния сезон. Подгответе се подобаващо за новия сезон, за галещото слънце и за аромата на цъфналите люляци!

Not an Ordinary Woman’s Weekend @365 La Opera

Под шапката на Flower’s&Co Gallery винаги стоят талантливи дизайнерки, творящи във високия клас дрехи и аксесоари. Този уикенд те ще съберат най- смелите жени в модата! Ще ви срещнат с любимите български марки, както и с чисто нови такива. Подготвили са още много изненади, подаръци, колаборации и капсулни колекции специално за събитието!

8 март

Поетите Live @SOFIA LIVE CLUB

Чуйте най-красивите думи на български поети, представени от едни от най-талантливите ни актьори – Юлиан Вергов, Теодора Духовникова, Захари Бахаров, Луиза Григорова и други!

Женски кръг: Предприемачество и Сила @metta

Женски кръг са серия от събития, които изследват, дискутират и деконструират теми за женското здраве и благосъстояние. Темата в неделното издание на тази любима моя женска седянка <3 е „Предприемачество и Сила“, а опита си ще сподели Валентина Миланова, основател на компанията Daye, която създава иновативни продукти за женското здраве. Един от продуктите им вече е с патент за Америка и Европа, което е голямо постижение – едва 7% от патентите в света се държат от жени! Разберете повече в неделя.

Sofar по женски @secret location

Един по-различен и по-красив Sofar очаква меломаните от женски пол – 3 банди с женски вокали, 1 секси водещ, и още изненади за разкош! Не ви трябват други подаръци за 8 март! 🙂

Още събития през март