От понеделник – моите топ 5 места с доставка и отстъпки за вас

5 дни
5 различни места с изпитано (от мен!) вкусна храна с доставка до дома
+ бонус отстъпки само за вас в някои от тях

Как ви звучи?

Не знам за вас, но на мен ми писна от това готвене! 1,2 дни, седмица, две, но всеки ден по 3 пъти на ден, пазаруване, приготвяне, миене. Хайде не! Затова през последните седмици се „предадох“ на доставките.

По принцип досега не съм била супер фен на доставките на храна, поради няколко причини:

1. Времето на доставката – ако трябва да чакам 2 часа, забравям, че някога ми се е яло. А и на всичко отгоре храната е пристигала студена.
2. Забелязала съм разлика в грамажа и качеството на храната „за вкъщи“ от тази „на място“.
3. Отпадъка – почти неизбежен е, но поне да се рециклира.

Все пак реших да дам втори шанс на доставките, за да подкрепя любими заведения в тези трудни времена, а и да опитам нови места, до които все още не бях имала възможност да се добера. Затова през последните седмици поръчвах (понякога повтарях, потретях), тествах и се облизвах. С вас ще споделя, както винаги, само най-доброто! Знаете, че винаги си казвам каквото мисля и никога няма да си позволя да ви подведа! Имайте предвид обаче, че при храната е въпрос на вкус и се надявам моят да съвпадне с вашия.

Всеки ден от идващите пет (от понеделник до петък) ще споделям с вас едно от моите топ 5 места за храна с доставка. Постарала съм се типът кухня да е разнообразен, за да има за всеки по нещо.

Много се радвам, че част от местата се съгласиха да предоставят само за вас специално отношение и възможност да използвате отстъпки или пък почерпка… <3

Огладняхте ли вече?