Пореден уикенд у дома, как да го разнообразим

Дните може да се сливат, но уикенда се познава отдалеч! Независимо, че последно време го прекарваме по къщите си, има как да го направим една идея по-вълнуващ. Представям ви кризисен пакет #СъбитияВкъщи за справяне със ситуацията #ПореденУикендВкъщи.

Петък

Mot Á Mot – Концерт от Вкъщи

2 прекрасни момичета, които имахме щастието да чуем на женския Sofar, ще свирят онлайн за ежедневната карантина и ежедневните катастрофи.

Събота

Ники Говори На Живо – Stand Up Comedy Show #ЖивотВкъщи

Харизматичният актьор и комедиант – Nikolay Stanoev / Ники Говори – стендъп комеди шОу ще ни разведе из лабиринтите на рошавия му мозък, за да видим света от забавната му страна. Ще ни показва топ селекцията на лудите видеа от нета. #НИКИГОВОРИ на живо, за да можете и вие да кажете нещо. Насладете се на глътка свеж въздух в затворените си домове! Шоуто е безплатно, но може да подкрепите с виртуален билет на символична цена от платформата на URBO.

У Дома с PIF – Live Stream Concert

Група PIF ви кани в събота, 4 Април, от 20:30 часа на един по-специален и по-различен лайв концерт – “У Дома”. Настанете се удобно вкъщи и се пригответе да се забавлявате с групата от виртуалната сцена на URBO Live! Концертът е безплатен и ще се радваме ако имате желанието да подкрепите група PIF с виртуален билет на символична цена от 1, 10 и 50 лева (с фланелка на групата, осигурена от На тъмно) от платформата на URBO на следния линк: https://urboapp.com/bg/e2927-stay-home-with-pif-live-stream-concert.

7 Years of Bar Flipflop | Бар FlipFlop Става На 7

Тази събота и неделя Bar FlipFlop ще отпразнува 7-мия си рожден ден, макар и виртуално… Selector Stazz ще забърка тричасов live stream от барчето стартиращ в събота от 16:00 часа – #funksouldisco #boogie #afro #vibes #electric, а пък Кико ще налива виртуални шотове за всички вас и разбира се – ще пие сам на бара, мама му стара…Нашият екип #кухня начело с Йоана са ви приготвили специално празнично меню което ще бъде налично за поръчки, взимане на място или през Takeaway.bg [https://www.takeaway.com/bg/flip-flopflip-flop] и през двата дни!

Неделя

Безплатно Онлайн Рисуване

LIVE рисуване за малки и големи на 5 април, от 17ч организира Rosso Paint Wine Bar. В рамките на час и половина ще рисувате картината “Лалета”,а художничката Северина ще ви напътства стъпка по стъпка през всички етапи на рисуването. Предварително трябва да си подсигурите материалите и виното. 😉

Sofar в твоя хол #1

Заповядайте на първия абсолютно домашен #SofarВТвояХол! Настанете се удобно в уюта на своя дом и се настройте за виртуална среща с музиката: точно в 18 ч. на страницата на Sofar Sounds Sofia във Faceboook. А кого ще слушаме? Shhh it’s a secret! Места има! Поканете и приятели!