Не пропускайте тези събития през март

В началото на месец март ви представям една красива селекция от най-добрите събития в града. Не забравяйте, че красотата е навсякъде около нас и е там всеки ден. 😉

2 март

Caro Emerald (50-80 лв.) @зала Универсиада
Започнете месеца танцувално с холандската поп и джаз певица Caro Emerald. Първият й албум “Deleted Scenes from the Cutting Room Floor” е толкова успешен, че разбива дори рекорда, поставен от Майкъл Джексън с “Thriller“, като остава на първа позиция цели 30 седмици. Чували сме, че Caro е още по-впечатляваща на живо!

8 март

Читалище София: “Нали е 8-ми?” @бар Петък
Навръх женския празник ще се случи една епична словесна надпревара между трима любими музиканти, актьори и поети – Стефан Вълдобрев, Димо Стоянов от P.I.F. и Никола Стоянов от The Gentlemen. Разбира се, всичко това на фона на хубава музика, приятни хора и безплатен вход.

10 март

Hayes & Y (10/12 лв.) @Sofia Live Club
Българската инди рок гордост Hayes & Y не спира да ни радва. След няма и половин година от страхотния успех на “Always so simple, always so cold”, те се завръщат със самостоятелен концерт и чисто нов клип. Със сигурност са подготвили и още изненади за българските си фенове.

 

14 март

Иво Димчев Live (20 лв.) @Club Terminal 1
Вече ви разказах за моето преживяване на един от последните концерти на Иво Димчев в София. Но хубавото е, че неговото шоу е винаги различно и никога не знаете какво да очаквате.

17 март

The Underground Youth Live (20 лв.) @Live & Loud
Британската post-punk, shoegaze и psychedelic rock банда идва за първи път в София. Казват, че The Underground Youth на живо са първична енергия и суров звук.

23 март

The R&B Secrets 2 (15 лв.) @Sofia Live Club
Ако в сърцето ви звучи R&B и Soul музика, то това е вашето събитие. Талантливи български певци и музиканти ще пресъздадат любими класики на Faith Evans, Maxwell, Aaliyah, Donell Jones, Alicia Keys, Erikah Badu и много други.

27 март

Lara Fabian (59-159 лв.) @НДК
Звездата, изпяла Je T’aime, Je suis Malade, Adagio и много други, се завръща в София! Тя ще представи последния си албум „Camouflage“, създаден по текстове и композиции на самата Lara Fabian. Очакват се много визуални елементи и грандиозно шоу!