За летните Sofar-и с любов

Тази неделя ни предстои последният Sofar за сезона. Вълнувам се. Летните Sofar-и са ми особено любими, защото сме навън в празна София, слушаме хубава музика, гледаме залеза… Приказно е! (за справка тук и тук)

Лятото посещавам доста концерти и фестивали и независимо, че това е голямата ми страст, интимността на Sofar си има своето очарование. Внимавайте, пристрастяващо е!

Докато чакам и броя дните до неделя, ще ви споделя малко от последния юнски Sofar. Да започнем от локацията – супер централно, но същевременно сгушено Място 167. Бяхме в двора, но горе в арт пространството се случват чудеса и си заслужава да чекнете програмата им.

А сега да послушаме музика, с аромат на… Мерудия:

След тях на сцената чак от Щатите долетя Крис Илиев, създател на The Racing Pulses. Крис е в Щатите от 3-месечен, но учудващо добре говори български и се връща в България за участия. През 2017 ч. албумът на бандата е на 1-ва позиция в Billboard. Явно съм била толкова впечатлена, че не съм му направила видео… Съжалявам, Крис! Но вие очаквайте официалното такова в YouTube канала на Sofar.

Това е Крис 🙂

Завършваме с тези двама сладури, нарекли се P.S. Послепис. Успяха да усмихнат цялата публика като за финал на вечерта.

P.S. Чакаме ви в неделя!

Sofar се случва в София благодарение на Stolichno, Remove Remove, Sound Ninja Music Academy, Stereofox.

Снимките са на Йохана Траянова <3