НЕ! пропускай през ноември

Споделям с вас най-яките, горещи, просто задължителни топ 3 събития за този месец. Или просто тези, които аз не бих пропуснала! 😀 Съветвам ви и вие да не го правите! А за да си опечете работата, вижте по-долу и бягайте за билети, че са пред изчерпване.

18 ноември (събота)

Hayes & Y live (10 лв.) @Mixtape 5

Hayes & Y се завръщат в София за концерт в B-side на Mixtape 5 след последния разпродаден самостоятелен концерт на групата през април в клуб Строежа. Бандата ще изпълни авторски песни от 3те си EP-та, както и нови парчета като чисто новото Always So Simple, Always So Cold, което наскоро изпревари дори Noel Gallagher в Spotify!

Участието им на летния Sofar беше магично <3

23 ноември (четвъртък)

Иво Димчев live (20 лв.) @Terminal 1

Той е Провокация. Той е Скандал. Той е Артист от световна класа – пърформър, хореограф, художник, поет, писател, композитор. Той има Глас, който ще ви пренесе в друго измерение, и сценично присъствие, което ще ви държи до последната минута. Той е Иво Димчев!
След пълни зали и клубове и екзалтирана публика в Ню Йорк, Виена, Берлин, Пловдив, Букурещ, Париж и Лондон, е време да си дойде у дома и да представи първия си музикален албум Скулптури именно на сцената на Терминал 1.

Изродската снимка по-долу е с плаката от закриващия му спектакъл във Виена преди няколко месеца, който за жалост изпуснах…

23 ноември (четвъртък)

WhoMadeWho live (25-35 лв.) @City Stage

И още едно неустоимо предложение за същата дата! WhoMadeWho бяха тук преди няколко години и тези, които бяхме там, още си ги спомняме. Музикантите се раздават на макс, а музиката им е зашеметяващо танцувална. Идват от Копенхаген с първия си едноименен албум. Стилът им е смесица между електро, инди, рок и разни такива. Но след като са излизали на една сцена с  Hot Chip и LCD Soundsystem, може да си направите изводите. Отивайте за билети!