10 събития за влюбени (в живота)

Едни са влюбени в ароматното кафе сутрин, други в шота текила в събота вечер. Едни си падат по нежната музика, други по rock&roll-a. Любов да има! И текила! А това са 10-те най-яки събития на 14 февруари за всички влюбени…в живота!

Дегустация на кафе за двама на свещи @DABOV Specialty Coffee

Споделете любовта си към кафето и един към друг в нашата специална Дегустация на кафе за двама на свещи на DABOV. Ще опитате 3 кафета от Финка Ел Пуенте, Хондурас със златен, черен и червен етикет. Побързайте, защото местата са ограничени.

Parents’ Survival Night @The Little Gym

Как ви звучи – оставяте детето в сигурни ръце, а вие отивате на вечеря/кино/концерт или друго? Parents’ Survival Night дава възможност на родителите да посветят няколко часа на себе си, докато техните най-скъпи същества се радват на сериозно забавление. Могат да се възползват родители на мъници между 3 и 12 години. Имате 3 часа на разположение, вие сте!

Концерт на Белослава за св. Валентин @Park Center Sofia

Белослава и бенд ще гостуват на Park Center и ще споделят красивата си музика с всички желаещи. Вход няма, а любовта ще се носи във въздуха.

Go Guide After Work Social Club vol. 7 @Червената Къща

Следработното Go Guide соаре този път се е настанило във владенията на Купидон. Представи си розова мъгла, притеглящи аромати и един олтар, пред който да застанеш. Обстрелват те с любовни стрели, а къде ще му излезе края никой не знае!

Paraplanner @Koncept Space

Любовта е като полет с Paraplanner. От създаването си през декември 2014, Paraplanner не спират да се развиват и разширяват стиловите си хоризонти, експериментирайки, в търсене на индивидуалното звучене. Обичат да слушат и да се вдъхновяват от изпълнители от световната и българска сцена, творящи в сферата на джаз, соул, хип-хоп, реге и RnB музиката. Funktool ще се погрижи за любовната игра.

ИнстаСрам @Carrusel Club

Очарователните Мария Игнатова, Алекс Раева и специалните им гости ще завъртят хумористично, иронично и саркастично  цялата разкошотия на заобикалящата ни действитителност. Очакват ви шеметни моменти смях и музика, без филтри, цензура и политическа коректност. Без грам ИнстаСрам!

Swinging Stories – Valentine’s Party with Desy&Shiny Stockings @Lindy Hop Bulgaria

Романтична комбинация за Свети Валентин – омайните DESY&The Shiny Stockings, разведряващи напитки от Drink Inc. и хубава суинг музика? А който не е влюбен ще може просто да танцува до забрава. Не забравяйте, че за целта ви трябват чисти и подходящи за танци обувки.

Стендъп Комедия на Свети Валентин с Комеди Клуб София @Зала 1, НДК

Празникът на влюбените никога не е бил по-смешен. Прекарайте Свети Валентин в компанията на най-добрите комедианти на Комеди Клуб София в Зала 1 НДК. “Влюбени в Себе си” е шоуто, с което най-добрите комедианти на България ще разкажат любимите си шеги, посветени на любовта и връзките.

Ostava – Live in concert / Love Songs @Club Terminal 1

Традиционният концерт навръх деня на любовта с главни действащи лица Остава, а прелюдията от Jin Monic. С други думи rock&roll, шоколад и любов!

Shame Party Valentine’s Day Edition @Зала за събития „В парка“

В нощта, в която всеки се обяснява в любов, подарява букети, търси сродна душа или просто си ляга с някой непознат, за да “почете” празника, пичовете от Shame Party предлагат да танцуваме до зори, да пукаме сърцати балони и да не му мислим много. Защо не?