Lil’s Box – подарък със сърце

lil's box

В последно време не съм особено активна с блога и исках да ви споделя защо. Освен, че събитията тотално замряха, а онлайн, извинете, но нищо не е същото. ☹ Към това да добавим и целия апокалипсис, в който се намираме, и нищо добро няма да излезе. Исках да насоча енергията си към нещо красиво, вдъхновяващо и усмихващо хората. Така се роди Lil’s Box! Случи се буквално за 2 дни, когато си говорих с приятелка за подобни изненади в кутия по друг повод. Запалих се по идеята. До вечерта бях поръчала половината неща, на другия ден бях по Женския пазар, мъкнах кашони и издирвах желаните артикули.

Идеята зад Lil’s Box е да представя български автори, производители и талантливи хора, които творят с ръце и сърце. Има толкова много такива хора, за които дори не сме подозирали. А те правят света около нас по-красив и по-добър. Моята задача е да ги откривам и да ви ги представям с техния труд и творчество.

Няма да крия, че ми е тръпка да изнамирам съкровища – дайте ми само да превъртя интернета или някой битак. 😀 След това комбинирам артикулите в тематични кутии за повод и без повод. Остава да стигнат до своя нов притежател и да го усмихнат!

Лили в кутии

Първото издание е посветено на Коледа и включва 3 вида кутии с различен пълнеж – #CozyChristmas, #LovelyChristmas и #MagicalChristmas. Всяка съдържа 3 основни компонента и още малко изненади.

Освен различния пълнеж, кутиите са различни и абсолютно уникални и отвън. Те са изрисувани с различни техники от Лаура Димитрова, творец, преподавател и мое вдъхновение.

Лаура Димитрова

Всички кутии са в лимитирани бройки. Цената за 1 брой е 45,90 лв.

Първата кутия от коледната серия #CozyChristmas ще бъде отворена и пусната в продажба от утре – 26.11.

Последвайте @lilsbox във Facebook и Instagram, защото ще има още много изненади.