Lil’s Self-Love Box – кутия любов към себе си

lils box

Споделих ви за новото ми начинание с кутиите Lil’s Box и ето, че и втората вече е реалност! Тя е на тема Self-love и ми е особено на сърце. Може би защото на мен самата ми липсва любов към себе си, а все повече усещам колко е основополагаща за всичко. Не само за любовните връзки, а за себеусещането, за удовлетворението, за радостта от живота. Добре, а как да я постигнем? Не е лесно и изисква осъзнаване, грижа и постоянство. Но всяко усилие си заслужава! В Instagram-a на @lils_box в Story ще намерите месечен Self-love challenge с малки ежедневни ритуали към себе си.

А ето какво се крие в самата кутия Lil’s Box и кои са хората, които оставиха частица от сърцето си вътре:

Katrin Georgieva art
Визуалното оформление на кутията е дело на талантливата Катрин Георгиева. Завършила е гимназия по текстил и моден дизайн, досега се е занимавала основно с графика, а през последните години преоткрива живописта. Обича да експериментира с различни материали и проекти, затова откликна така сърдечно и на Lil’s Box!

160
160 са свещите, които разпалиха езиците с пиперливите си послания. 100% искрени в думите и в състава си – натурален соев восък в комбинация с етерични ароматни масла, изляти ръчно в красива и запомняща се свещ. За Lil’s box направиха своя custom вариант на тема self-love със слоган, който трябва да се следва поне веднъж седмично – „Днес съм заета, имам планове със себе си!“.

Flow Cacao
Flow Cacao е малка семейна работилничка за какаово-шоколадови изкушения, създадени с чисти и истински съставки. Вярват, че основата на всичко шоколадово, следва да бъде какаото и затова неговото съдържание не пада под 70%. В кутията уютно са се настанили ръчно направените им шоколадови трюфели със 70% съдържание на какао, морска сол и био лешникова паста.

metta
metta е пространството в София, което предлага цялостна self-love грижа. Успяват да забавят времето чрез солни стаи, флотация (безтегловно плаване), тематични срещи и медитация. metta предостави ваучер за посещение в солна пещера, за да усетитеблагодатното влияние на солта върху себе си.

Pauna

Павлина създава Pauna с едничката цел за по-чист, по-простичък и по-истински живот. Сапуните й са изцяло натурални, без палмова мазнина, без изкуствени аромати и оцветители. Специално за кутията, тя забърка две автентични комбинации с български съставки – розмарин и коприва, и мляко с мед и салвия.

Yoga District

Йога Дистрикт обединява 3 ключови места за вътрешна трансформация чрез практики и терапии – Мандала, Амара йога студио и център Шазам. Тяхната философия е, че всеки е способен да открие своя вътрешен авторитет чрез собствената си практика. С ваучера в кутията ще можете да се погрижите за своя вътрешен баланс с една специална йога практика за Отваряне на сърцето или друга практика от графика на студиото.

Пенка Станчева – Ръчно изработени картички за вас
Пенка е една много силна и борбена дама, която показва света на своето момче с диагноза аутизъм. Именно той е нейната голяма опора, която я вдъхновява да създава изкуство и да зарежда с позитивизъм околните. Нейно дело е красивата картичка в кутията. Ще намерите Пенка и други талантливи майки в групата „Купи подарък от майка на дете с увреждане“.

Все още има няколко последни броя Lil’s Box. Кутията може да се поръча чрез лично съобщение и е на цена 50 лв.